Antena3.ro Antena3
Prima pagina Arhiva Inscriere presa Contact
  Miercuri, 26 februarie 2020, 07:07 ennlfrdeites
Presa de la a - z | Nationala | Locala | Regionala | Diaspora | Internationala | Comunicate | Evenimente | Forum | Link-uri utile | Abonare newsletter | Bilete de avion |
 
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
«Clan» e, de multă vreme, un cuvânt cu acoperire națională și foșnet suspect. Vorbită neglijent și tratată cu scârbă, limba română mai are totuși resurse pentru surprize. De exemplu, dacă lipești „clan" și „destin", obții „clandestin". Curioasă poveste, stranie situați... (continuare)

+10 din 10 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Agenția Internațională pentru Energie Atomică va denunța, luni, caracterul militar al programului nuclear al Teheranului. Pentru a treia oară în această săptămână, Iranul este pus de comunitatea internațională pe banca acuzaților. După acuzațiile americanilor că ar fi complotat să-l asasineze pe ... (continuare)

+10 din 10 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Banca de la care firma fiicei și a ginerului senatorului UNPR Cezar Măgureanu a luat 300.000 de euro a cerut ieri, în instanță, punerea sub sechestru a vilelor pe care interlopul Butoane le pusese garanție. Creditul luat de firma Danubius Food, ce aparține Ralucăi și lui Sorin Adrian Găzdac, fiic... (continuare)

+7 din 7 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Campionul mondial la box crede că anul viitor va ajunge să se lupte pe marile ringuri din SUA. Peste fix trei săptămâni, la 5 noiembrie, Lucian Bute își va pune din nou în joc titlul de campion mondial profesionist, la categoria super-mijlocie, versiunea IBF. Jamaicanul Glen Johnson este cel de-al o... (continuare)

+6 din 6 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Până la sfârșitul lunii noiembrie vor fi deschise servicii SMURD în toate județele țării, a declarat azi dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătății. "Până la sfârșitul lunii noiembrie, vom deschide servicii SMURD și în ultimele șase județe", a precizat, într-o conferință de pres... (continuare)

+3 din 3 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Celebrul dans-cântec al neozeelandezilor e interpretat diferit în lumea rugby-ului mondial. Cercetătorii care au studiat mitologia maori au stabilit că dansul-cântec Haka este atribuit lui Tane-rore. Acesta era fiul Regelui-soare (Tama-nui-to-ra) și al Doamnei-vară (Hine-raumati) și în zilele cal... (continuare)

+2 din 2 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
La împlinirea a o sută de ani de la nașterea filosofului, Teatrul „Radu Stanca“ din Sibiu a realizat un spectacol inedit. Pe linia care leagă Sibiul de Rășinari circulă din când în când un tramvai ciudat, plin cu pasageri, dar și cu personaje îmbrăcate în costume stranii, cu chipurile... (continuare)

+3 din 5 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Jerome K. Jerome m-a învățat încă din copilărie că hazul e cea mai bună apărare împotriva necazului. O personalitate scrie săptămânal în această rubrică despre cărțile pe care le consideră fundamentale. Astăzi este rândul criticului de teatru Alice Georgescu. Primul răspuns pe care l-am dat (în m... (continuare)

+2 din 4 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
La 87 de ani, Flavia Coposu, sora fostului președinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, explică ce tren a așteptat Corneliu toată viața, și de ce acesta nu a sosit niciodată. Mai întâi, o scurtă secvență. Ne aflăm în București, cândva pe la mijlocul anilor '70. Opintindu-se sub gr... (continuare)

+3 din 7 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
După cum probabil știți, Ion Diaconescu, președintele de onoare al PNȚCD, a trecut la cele veșnice marți seară. La vârsta de 77 de ani... Pentru că 17 ani ar trebui să i se scadă din viața petrecută pe acest pământ. I-a stat în iadul concentraționar de la Aiud, Baia Sprie, Nistru și Râmnicu Sărat... (continuare)

+3 din 9 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Președintele PNL, Crin Antonescu, i-a atacat, la Brașov, pe senatorul Teodor Meleșcanu, care "coabitează, de când se știe, cu cine vrei și cu cine nu vrei", pe deputatul Adriana Săftoiu, care "admira răutatea lui Băsescu", cât și pe Gabriel Liiceanu și Andrei Pleșu, "lași" care "tac mâlc la mitocăni... (continuare)

+4 din 14 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Zeci de mii de oameni din 82 de țări, inclusiv România, sunt așteptați să iasă în stradă pentru a protesta față de comportamentul băncilor și ineficiența măsurilor anticriză. La New York, sute de activiști ai Mișcării "Occupy Wall Street" ("Ocupați Wall Street!"), care se află de mai multe săptăm... (continuare)

+1 din 11 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Președintele Council of Foreign Relations, susține acceptarea Turciei în Uniunea Europeană. Faptul că America este o țară multiculturală, este în opinia lui Haas unul dintre ingredientele succesului SUA, iar modul în care Uniunea Europeană tratează problema Turciei este cel puțin nepotrivită. "Cr... (continuare)

0 din 8 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Andrei Pleșu a răspuns azi acuzațiilor lui Crin Antonescu, potrivit căruia nu ar fi avut curajul să protesteze față de "mitocăniile" președintelui. Pleșu spune că liderul PNL este într-o gravă eroare și a reușit performanța de a citi mai puțin decât șeful statului. Altfel, ar fi fost la curent cu cr... (continuare)

-2 din 8 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Șeful Grupului Bilderberg, considerat a fi unul dintre "nașii" monedei unice europene, susține că proiectul este încă viabil, și că a adus suficient de multe lucruri bune, pentru a fi continuat. "Moneda unică a adus stabilitatea prețurilor, a permis păstrarea stabilității prețurilor și a adus mul... (continuare)

-4 din 10 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Președintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, învinuit în scandalul de corupție de la Universitatea de Medicină Iași, a primit ieri-seară titlul de cetățean de onoare al Iașiului. Titulatura i-a fost acordată la propunerea primarului Gheorghe Nichita, în cadrul evenimentului ... (continuare)

-4 din 8 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial și ministru al Muncii, crede că USL ar obține mai multe voturi în alegerile ce vin dacă cele două partide din alianță, PSD și PNL, ar fi conduse de Adrian Năstase, respectiv Călin Popescu Tăriceanu. “Cred că da, ar lua mai multe voturi, pentru... (continuare)

-8 din 10 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Francezul Alain Robert (49 de ani), celebrul cățărător urban cunoscut drept „Spiderman", a urcat ieri pe Hotelul Intercontinental din București. Clădirea nu intră în topul blocurilor înalte pe care le-a escaladat, întrucât hotelul are doar 80 de metri. Cea mai mare provocare pentru francez ... (continuare)

-2 din 2 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Unii dintre cetățenii Europei sunt acum relativ ostili Uniunii pentru că la momentul aderării, proiectul european nu le-a fost bine explicat, spune Președintele Grupului Bilderberg, Vicontele Etinne Davignon. "Nu cred că lărgirea Uniunii s-a făcut prea repede" și-a susținut Davignon proiectul, su... (continuare)

0 din 0 VOTURI
Adaugat Sambata, 15 octombrie 2011
Presiunea atmosferică se va menține scăzută în nord-estul Oceanului Atlantic, unde este activă depresiunea islandeză, dar și în estul Câmpiei Ruse și în Bazinul Estic al Mării Mediterane. În restul continentului, îndeosebi în centru, presiunea va continua să crească, circulația va deveni ușor nor... (continuare)

0 din 0 VOTURI
FII JURNALIST PE ZIARE.RO!

Fii jurnalist! Asteptam articolele tale pe adresa redactia@insidecom.ro pentru a fi publicate. Trimite-ne materiale interesante si poti castiga bani. Click pentru mai multe detalii.

Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:


Top 5 stiri ale editiei