Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un taximetrist în vârstă de 21 de ani din Timişoara, care a consumat produse etnobotanice, din care avea asupra lui mai multe pliculeţe, a fost urmărit timp de aproape o oră, în noaptea de joi spre vineri, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere au urmărit, în noaptea de joi spre vineri, timp de aproape o oră, un taximetru condus de un tânăr de 21 de ani din Timişoara, care a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de circulaţie.

Potrivit acesteia, urmărirea a început pe Calea Buziaşului din municipiu şi s-a finalizat în zona Pădurii Verzi, unde taximetrul a fost blocat de mai multe echipaje de Poliţie.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.