Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mesajul transmis vineri pe Facebook de către premierul Ponta, prin care acesta îşi anunţa o posibilă retragere din viaţa politică, nu este crezut de nimeni ca atare, ci e văzut doar ca o stratagemă în lupta sa internă, de partid, cu baronii PSD.

Sub pretextul împlinirii a 13 ani de când Adrian Năstase i-a deschis uşa în politică, numindu-l şef al Corpului de control al Guvernului, premierul Victor Ponta a postat, vineri, pe pagina de Facebook, un mesaj în care susţine că după alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului se va retrage din viaţa politică, pentru a se dedica familiei. „În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani“, a scris, vineri, Ponta pe pagina sa de Facebook.

Mesajul premierului a fost postat înainte de vizita la Sebeş, unde a participat la inaugurarea unei unităţi de producţie a pieselor auto de către „Star Assembly“, parte a concernului Daimler. Întrebat de ziariştii prezenţi la eveniment dacă mesajul anunţă candidatura la Preşedinţie, premierul a refuzat să facă orice comentariu: „Astăzi, pe drum până aici, am scris ceva pe Facebook şi eram sigur că nimeni nu mă va întreba despre Daimler. Dar azi vorbesc numai despre Daimler“.

Integral în Adevărul

Integral pe Adevărul