Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În lipsa lui Victor Ponta, care a preferat o vizită privată la Ierusalim variantei alternative de a da ochii cu baronii partidului, i-a revenit lui Liviu Dragnea sarcina de a-i îmbărbăta pe aceștia. Președintele executiv al PSD s-a achitat de sarcină cu brio: sâmbătă, la Brașov, le-a spus că PSD va câștiga alegerile și, mai important, le-a promis că va avea o discuție serioasă cu ANI, pentru a-i scăpa de incompatibilități. Cu asemenea mesaje liniștitoare, Dragnea își consolidează puterea în PSD, pe fondul nemulțumirilor președinților de filiale față de premier.

Întrucât o seamă de președinți de Consilii Jude țene și de primari ai PSD au fost în conducerea regiilor de apă și canal sau ale altor servicii aflate în directa lor subordine, Dragnea s-a angajat să facă demersuri ca aceștia să nu mai fie considerați incompatibili.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul Zilei