Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii PSD din judeţe, mulţi dintre ei şi preşedinţi de Consilii Judeţene care s-au plâns în ultimele luni de probleme cu ANI sau cu DNA, s-au întâlnit în Poiana Braşov cu preşedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, pentru a pregăti campania electorală. Deşi era aşteptat şi Victor Ponta, premierul n-a mai venit. În locul său, Dragnea le-a tradus PSD-iştilor mesajul scris ieri pe Facebook de premier în care vorbea despre “frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi” şi susţinea că "în noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie", se va "putea declara mulţumit".

Vicepremierul a anunţat încă de ieri că una dintre priorităţi va fi discutarea unei strategii pentru rezolvarea crizei interne generate de anchetele DNA, în condiţiile în care preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, arestat preventiv în urmă cu două zile, este al şaptelea lider judeţean PSD cu dosar penal. La Braşov a susţinut însă că dosarele nu pot fi subiect de discuţie în partid, în PSD convenindu-se în schimb să se reia în cât mai scurt timp discuţia cu ANI despre modificarea incompatibilităţilor şi a conflictului de interese, foarte mulţi aleşi locali aflându-se în această situaţie.

Demoralizaţi de ultimele descinderi ale procurorilor şi cu rândurile subţiate prin arestarea preşedintelui CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, după cercetarea în stare de libertate a şefului CJ Prahova, Mircea Cosma, şi urmărirea penală a lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa, conducerea PSD şi-a inspectat, sâmbătă, într-un hotel din Poiana Braşov, trupele de campanie. Criza internă în care procurorii, ANI şi „jurnaliştii fascisto-comunistoizi” au băgat PSD a fost, de altfel, din primul moment al întâlnirii de la munte, principala preocupare înaintea celor două runde electorale din 2014: europarlamentarele şi prezidenţialele.

Integral în Gândul

Integral pe Gândul