Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă, că el crede că preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, "se uită cu cel mai mare jind la gurile Dunării", şeful statului amintind afirmaţia sa că "Marea Neagră este lac rusesc", pentru care a fost blamat, dar care acum este o realitate.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că ANAF, OPC şi ANSVSA, în loc să fie instituţii ale statului de drept, sunt ale partidelor, astfel că sunt "evazionişti buni şi evazionişti răi", iar SRI trebuie să suplinească funcţionarea acestor instituţii.

Preşedintele a spus, la dezbaterea statul de drept organizată sâmbătă, la Bucureşti, de FMP şi intitulată "Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului", că toată lumea, inclusiv ziariştii, spune: "Funcţionează justiţia, funcţionează statul de drept".
Integral pe Gândul