Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bun gasit in noul an! Va doresc sa aveti parte de multe bucurii si de multa sanatate iar necazurile sa va ocoleasca!
2012 a debutat cu tot felul de vesti dintre care, iata, am ales una mai mult decat hazile care, sigur, va va aduce macar un zambet pe fata.
Avem un nou candidat, supriza, la Primaria Capitalei. Nimeni altul decat Irinel Columbeanu. Da! Acel Irinel Columbeanu! Chiar el! Milionarul de la Izvorani care se plcitiseste de moarte de cand nu o mai are pe Monica, sa colinde impreuna cluburile de fite si sa apara pe sticla, giugiulindu-se ca doi porumbei!

Irinel, noteaza ROMANIA LIBERA , a anuntat, initial, marea veste prin intermediul unui filmuleţ postat pe internet. Apoi, intr-o primă declaraţie acordată unui post de televiziune, Columbeanu, a susţinut că are printre priorităţi înfrăţirea Bucureştiului cu alte capitale europene.
Sursa citata mai spune ca Irinel Columbeanu este cunoscut publicului larg mai degrabă pentru relaţia sa cu Monica Columbeanu, ex-Gabor, decât pentru prezenţa în lumea afacerilor si adauga ca, pe lângă scandalurile din presa tabloidă în care a fost protagonist în repetate rânduri, Irinel şi-a câştigat notorietatea şi graţie tatălui său, Ion Columbeanu, unul dintre cei mai longevivi demnitari comunisti români, care a facut parte din toate guvernele, incepand cu perioada Dej şi până la finele anilor '90.

Revista CLICK nu rateaza ocazia si vine cu mai multe detalii despre aceasta candidatura. Sursa consemneaza ca Irinel Columbeanu a explicat, in premiera, la RTV că va candida ca independent şi nu va apela la susţinerea niciunui partid politic:
"Decizia mea nu are legătură cu politica, e vorba de a administra un bun al nostru. Este nevoie de ceva nou. Nu este dorinţa mea, este aşteptarea multor oameni, aşa cred eu. Voi candida independent", a declarat Columbeanu, la România TV.
"Consider că stăm pe o mină de aur nu numai la Roşia Montană şi nu ţine decât de câteva capete luminate pentru a transforma acest aur de sub noi în rezultate concrete, care să se vadă în viaţa noastră. Consider că oraşul nostru merită să fie transformat într-un centru de afaceri. Afaceri curate".

Columbeanu va candida ca independent, mai noteza sursa citata : "Independenţa este un avantaj, poate viitorii mei predecesori tocmai în aceste lucruri s-au încurcat", a punctat Columbeanu.

ROMANIA INTERNATIONAL  il citeaza si ea pe Iri care marturiseste , cu sinceritate, : ”Nu m-a sfătuit nimeni să fac acest lucru, ba dimpotrivă, mulți mi-au zis să-mi văd de treabă.” “Este important ca Bucureștiul să se înfrățească și cu alte capitale europene, să se conecteze economic cu alte orașe mai dezvoltate”, a mai declarat Columbeanu.

"Îmi pot permite să am îndrăzneala să vă rog să-mi daţi încrederea voastră", spune Columbeanu, citat si de GANDUL care consemneaza ca Iri a precizat că a luat "destul de greu" decizia de a candida la Primărie. "Am vorbit cu apropiaţii, inclusiv cu tata, care a fost mai prudent", a spus el…
Faptul că a ţinut prima pagină a ziarelor mondene nu este considerat de Columbeanu un dezavantaj, dimpotrivă. "Viaţa tumultoasă pe care am dus-o este un mare avantaj. Nu este o bătălie a dosarelor, a trecuturilor sau a verighetelor", a spus el, adăugând că are "muniţie în tunuri".

Conform Wikipedia, consemneaza ADEVARUL , Irinel Columbeanu are, la Târgu Cărbunești, o compania producătoare de materiale de construcție Turbocim. El mai deține și firmele T.E.T. Group S.R.L., Promotion Group Internațional SRL, Techno Consult Romania SRL, și Molyvi Holdings LTD precum si un pachet de 0,85% la Alcatel România, prin intermediul companiei Promotion Group International SRL.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007, 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009.
Împreună cu tatăl său, Ion Columbeanu, deține firma Caesopatru SRL, înființată în octombrie 2010, care are ca obiect de activitate extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei. Irinel Columbeanu mai este acționar și la firma Media Com 1995, firmă care are ca obiect de activitate telecomunicații și comerț cu amănuntul a diverse produse. El este acționar alături de Media Pro BV și de firma MediaPro Management, unde acționar și administrator este Adrian Sârbu.Firma Media Com 1995 a avut în anii 1999-2002 venituri estimate la 920 de miliarde de lei vechi.

Pun punct aici si, pana maine, numai bine   sa va fie!