Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România ar urma să aibă în săptămâna care începe un nou Executiv, după ce toți miniștrii liberali au demisionat ca urmare a deciziei PNL de a ieși de la guvernare.

De altfel, premierul Victor Ponta declara joi seară că, dacă negocierile cu UDMR decurg bine, luni la ora 17,00 va anunța noul Cabinet.

''Dacă negocierile cu UDMR decurg cu bine, luni semnăm pentru noul guvern două acorduri — unul cu grupul minorităților naționale și altul cu cei de la UDMR. La ora 15,00 cu cei de la minorități, la ora 15,30 cu cei de la UDMR, iar la 17,00 voi anunța noul Cabinet, lista cu miniștrii, la Parlament'', explica Ponta, joi seară, în avionul cu care se deplasa spre la Roma.Integral pe AgerpresComentarii

Tudor Nicolae Viata politica a lui Ponta a apus,castigatorul i-a totul,invinsul pleaca acasa. PSD-ul nu este altceva decat un balon de sapun unflat de alde Dragne,Sarbu,Nastase si finantat din bani publicii si tinuti cu portofelele baronilor locali,cu mincinosi,incompetenti si corupti nu poti castiga alegerile si nu poti minti poporul.

30 noiembrie 2014 15:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.