Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şoferii care au poliţe de asigurare la Astra ar urma să scoată bani din buzunare după ce o parte dintre service-uri au decis să nu mai repare maşinile asigurate la această companie. ASF, cea care a instituit procedura de redresare financiară prin administrare specială a Astra, afirmă, însă, că service-urile nu pot fi contrânse în niciun fel să repare maşinile şi că în piaţă există o multitudine de service-uri care acceptă poliţe Astra.

Cele 280 de service-uri afiliate la Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente (ASSAI) au decis să nu mai repare maşinile şoferilor asiguraţi la Astra pe motiv că îşi recuperează foarte greu banii.

"Singura opţiune a şoferilor este să îşi plătească singuri reparaţia. Nu mai efectuăm reparaţii în baza poliţelor emise de către Astra pentru că ne este teamă că nu ne mai recuperăm banii", a declarat pentru gândul directorul general al ASSAI, Cristian Muntean.

În această situaţie, şoferii care au maşinile lovite vor fi nevoiţi să scoată bani din buzunar sau să folosească CASCO.

Integral pe Gândul