Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Legenda Balcanilor, Goran Bregovic, revine în România cu “Wedding and Funeral Band”, la Sala Palatului, pe 6 martie. Spectacolul “Champagne for Gypsies”, care poartă numele celui mai recent album Bregovic, va însemna o premieră absolută: Goran Bregovic şi Florin Salam, pe aceeaşi scenă!

Asocierea celor doi artişti nu este deloc întâmplătoare. Albumul “Champagne for Gypsies” a adus în atenţia publicului colaborări inedite ale lui Goran Bregovic cu Gipsy Kings, Gogol Bordello şi Florin Salam. Alegerile lui Bregovic s-au dovedit destul de inspirate, din moment ce albumul a fost primit cu entuziasm pe plan internaţional.

În 2008, Salam a cântat împreună cu Paula Seling şi Orchestra Simfonică Bucureşti în cadrul unui spectacol care s-a dorit a fi o... reconciliere între manele şi muzica pop, dar şi pentru a atrage atenţia asupra intoleranţei din societate.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.