Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Daca anul trecut Giovani Becali refuza sa plateasca pensia alimentara baiatului pe care l-ar fi facut in urma cu mai multi ani, desi a fost obligat printr-o hotarare judecatoreasca, acum cere diminuarea acesteia.

Impresarul si-a dat recent fiul in judecata si le cere magistratilor sa fie de acord sa plateasca mai putini bani. Deocamdata, nu s-a stabilit cand va fi primul termen de judecata, insa cu certitudine varul finantatorului Stelei nu va abandona lupta.

Atitudinea lui Becali fata de propriul fiu contrasteaza cu generozitatea despre care vorbeste in interviuri. In timp ce la televizor se lauda ca parcagiilor le da spagi grase, Becali este foarte “chibzuit” atunci cand vine vorba de copilul sau.

Executat silit

Nu numai Giovani Becali a apelat la justitie, ci si Aida Giurumescu, femeia care a afirmat de mai multe ori ca are un copil cu el. Ea se razboieste cu acesta in instanta de ani buni, iar recent a obtinut executarea silita a impresarului. Femeia vrea sa recupereze astfel 85.000 euro, suma care reprezinta pensia alimentara a copilului pentru mai multi ani.

Integral pe CancanComentarii

Pute Uite moaca de cretin ,mitocan si idiot .In loc sa sa bucure ca are si el un urmas ,care sper sa nu mai fi etalon de mitocan ,el il reclama.

30 ianuarie 2014 20:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.