Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noul manager general al celor de la FC U Craiova, Marin Condescu, a făcut o dezvăluire surprinzătoare.

Deşi ambele echipe au mari şanse de a promova, există posibilitatea ca doar o singură echipă a Craiovei să fie în Liga 1 de la anul, dorindu-se o fuziune cu echipa primăriei, CS U Craiova.

“FC Universitatea Craiova este echipa lui Adrian Mititelu. Eu vorbesc în calitatea pe care o am şi în care sper să reuşim împreună, pentru că acest proiect poate să dureze o zi, o lună sau trei ani, cît ne-am propus noi.

Poate mă sună într-o seară şi îmi spune că nu mai are nevoie de sprijinul nostru (n.r. al sindicatelor miniere), că Universitatea Craiova se poate repune singură pe linie şi asta este. Trebuie să iau în calcul şi această variantă.

Cel mai important pas s-a făcut deja, lotul s-a reunit, apoi e vizita medicală şi urmează cantonamentul.

Ţelul nostru este ca la Craiova să funcţioneze o singură echipă de Divizia A. Am mandat din partea d-lui Mititelu, care mi-a spus că s-a săturat de războaie şi că vrea o singură FC Universitatea Craiova în Liga 1.

Astfel, o echipă care are în spate o istorie fotbalistică bogată, o tradiţie deosebită, va reveni practic în fotbal. Acesta este şi motivul pentru care m-am implicat în acest proiect.

N-am discutat deocamdată cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, nu ştiu dacă o să am ocazia. Dar din partea noastră există toată disponibilitatea.

Eu l-am şi întrebat pe Adrian Mititelu care este mandatul meu la club, iar el mi-a zis că vrem ca împreună cu Primăria să facem o singură echipă.

Vrea ca în viitoarea structură să păstreze 33 la sută, alţi 33 la sută să-i dea Primăriei sau altor investitori, iar ultimii 33 la sută sînt pentru suporteri, mai bine zis pentru această asociaţie pe care o formăm acum şi care va avea şi alţi susţinători”, a spus Condescu la DigiSport.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.