Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lui Şerban Huidu i-a fost reţinut permisul pentru cercetări, potrivit poliţiei Braşov, însă i s-a eliberat o dovadă în baza căreia poate circula. Nu a comis intenţionat accidentul astfel că, potrivit prim-procurorului Carmina Reit, nu se pune problema reţinerii acestuia. Este cercetat pentruz ucidere din culpă şi poate primi o pedeapsă de până la 8 ani.

Maşina arealizatorului Tv a fost ridicată pentru verificări, iar "dosarul se află în lucru la poliţia Braşov, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. Numărul victimelor agravează situaţia", a spus prim-procurorul Carmina Reit, luni într-o conferinţă de presă. Dosarul va fi cercetat independent de calitatea de persoană publică a lui Şerban Huidu, conform gravotăţii faptei. Expertiza în acest caz, se va face cât mai repede posibil şi se vor face cercetări şi pentru a se vedea dacă avea sau nu voie să conducă.

Carmina Reit a mai declarat ca Huidu va fi audiat dacă starea de sănătate îi va perimte acest lucru.

A treia victimă din accidentul produs, dumincă de Şerban Huidu, a murit luni dimineaţă.

Integral pe România Liberă