Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trenurile vor circula în următoarele 48 de ore conform reglementărilor specifice condiţiilor de iarnă, în urma avertizărilor meteo de ninsoare şi vânt, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES de CFR Călători.

Compania a anunţat, totodată, că a fost instituit deja Comandamentul de Iarnă, iar pasagerii trebuie ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.

'Pentru a preîntâmpina eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători a decis să pună la dispoziţie locomotivele Diesel de rezervă şi să pregătească materialul rulant pentru circulaţie în condiţii de iarnă. De asemenea, compania a suplimentat echipele de intervenţie şi asigură personalul necesar pentru deszăpezirea unităţilor proprii (revizii, depouri etc), asigurând totodată pregătirea suplimentară a garniturilor', se spune în comunicatul citat.
Integral pe Agerpres