Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep a oferit un interviu pentru siteul oficial Australian Open. Ea a explicat decizia de a veni fără antrenor la Melbourne şi a vorbit despre meciul cu Jankovici.


Australienii nu contenesc cu laudele pentru Simona Halep.după victoria cu Jankovici. Românca urmează a o întâlni în sferturi pe Dominika Cibulkova, o jucătoare ambiţioasă şi nonconformistă.


Cât de importantă a fost victoria cu Jankovici?
A fost visul meu înaintea acestui turneu să joc sferturi de finală. Sunt bucuroasă pentru că am jucat foarte bine. În setul trei am jucat cel mai bun tenis al meu. A fost un meci greu, dar încerc să mă relaxez şi să dau tot ce am mai bun în runda următoare.

E mai multă presiune acum pe tine?
Nu, trebuie doar să mă bucur de faptul că am ajuns în sferturi de finală. E pentru prima oară în cariera mea. Trebuie doar să fiu fericită pe teren şi să încerc să joc relaxată şi încrezătoare. E şansa mea şi trebuie să lupt pentru ea.

Jelena a jucat foarte bine în setul doi. Ce s-a schimbat în ultimul set?
Da, ea a jucat bine în setul al doilea. Am fost puţin obosită după orimul set, aveam puţină energie. La 5-2 mi-am spus că trebuie să cedez setul şi să revin în „decisiv”. Am fost până la vestiar, mi-am spus: „N-am nimic de pierdut”. Este şansa mea să lupt pentru fiecare punct, pentru meci şi pentru visul meu. Am jucat foarte bine, am fost foarte agresivă şi am lovit toate mingile puternic.Integral pe Adevărul