Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, a declarat că revenirea directorului SIE, Teodor Meleşcanu, în politică, ar fi în regulă, în condiţiile în care a fost un politician de calitate, cu experienţă, deosebit, el evitând să comenteze disponibilitatea de a candida la prezidenţiale.

"O revenire în politică, din punctul meu de vedere, ar fi în regulă. Nu eu hotărăsc dacă intră în politică, e o decizie unipersonală. Domnul Meleşcanu a fost un politician cu foarte multă experienţă şi un politician deosebit, de primă calitate şi de prim rang. Ca şi politician a fost un politician chiar de calitate", a spus Dragnea.

Solicitat să comenteze şi legat de faptul că Meleşcanu şi-a declarat "disponibilitatea" pentru o candidatură la prezidenţiale, Dragnea a precizat: "Ţara asta e încă liberă şi oricine poate să candideze, dacă simte că poate, dacă are aderenţă la public".
Integral pe Mediafax