Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Violonistul Edvin Marton este decis să dea în judecată hotelul care l-a cazat cu ocazia concertelor susţinute la Bucureşti în cadrul Galei "Crăciun Vienez". Artistul a alunecat pe treptele scării şi s-a lovit puternic la ceafă.

Venit să susţină două concerte la Bucureşti, Edvin a alunecat pe scările hotelului la care era cazat şi s-a lovit puternic la ceafă. Marton a fost dus de urgenţă la Floreasca unde i s-au făcut investigaţii. Artistul este decis acum să dea în judecată hotelul.

„Se pare ca va face aceste demersuri. Este in continuare foarte nemultumit si nu va lasa lucrurile asa. S-ar fi putut intampla o tragedie. Nu poti sa lasi podeaua uda fara sa pui o pancarta. A avut noroc ca s-a ridicat de acolo", au declarat organizatorii galei, conform Naţional.

„Sanatatea si siguranta oaspetilor nostri raman de maxima importanta. Nu putem analiza comentariile oaspetilor sau ale dansului. Oricum, de asta se ocupa departamentul juridic", au declarat reprezentanţii hotelului.

„Ca sa primeasca despagubiri, trebuie sa dea in judecata pe cineva. Sunt multe lucruri care conteaza, inclusiv locul unde s-a lovit. Daca s-a lovit la fund, nu e atat de important. Pentru el, ca violonist, mainile sunt importante. El are probabil o asigurare generala, nu pe parti ale corpului, dar trebuie verificate si contractele dintre el si organizatorii galei, intre acestia si hotel. El nu s-a cazat de capul lui acolo", a explicat avocatul.

Integral pe Cancan