Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De ce societăţile democratice sunt bogate, iar cele dictatoriale sau cu o democraţie îndoielnică sunt sărace?

De ce societăţile în care justiţia nu este influenţată, sau nu într-atât încât să nu mai însemne nimic, sunt mai aşezate decât cele în care dreptatea este împărţită după gustul şefului de trib?

De ce România este atât de prost văzută peste graniţele ei, deşi are o neasemuită varietate de peisaje – “oraşe, ape, munţi, plante, animale…total”?

De ce oamenii fug de aici cu miile şi zecile de mii, cu legiunile, dacă trăiesc în “Grădina Maicii Domnului?”

De ce oamenii de aici au privirea mai înnegurată decât în alte părţi?

De ce librăriile şi sălile de lectură ale bibliotecilor publice din sunt aproape goale, iar crâşmele pline?

De ce trebuie să contribui la fondul clasei?

De ce trebuie să dau şpagă la doctor?

De ce oamenii de aici sunt mai bolnavi decât în alte părţi şi trăiesc mai puţin?

De ce oamenii ajung la bătrâneţe să cerşească pe stradă, iar celor din azil li se fură mâncarea?

De ce fac cinci ore cu trenul de la Bucureşti la Tecuci, pe o distanţă de nici 300 de kilometri?

De ce ce pun eu şi alţii întrebări precum: de ce nu s-a întâlnit Victor Ponta cu Victoria Nuland - când astfel de întrebări nu ar trebui să existe?

Dar oare sunt bune întrebările de mai sus?
Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

liberalul socialist Dle Manoila, traim in tara asta si, daca ne mai ajuta mintea, ne amintim cum de avem ACESTI 588 de interlopi in Parlamentul Romaniei. Mai intii, am avut un guvern "liberal" populist, sustinut de socialisti. Pentru el, un anume Parvulescu a clocit cea mai timpita lege electorala din Europa - bineinteles, "discutind"- cu Tariceanu. Si cind am avut legea respectiva, liberalii uniti cu socialsitii au dorit sa isi "rasplateasca" cit mai multi clienti. In sfirsit, pe urma au venit cretinii de romani si au votat in majoritate covirsitoare Noul FSN cu emanatii lor "democratici" anti-basisti. Si acum te itnrebi de ce aveam ACEASTA clasa politica? Pentru ca o MERITAM, domnul meu! Si o s-o mai avem, pt ca refuzam sa ne trezim. Dumnezeu nu bate cu bita, asa ca, daca in Rai a pus sarpele, in Romania a pus socialismul.

13 ianuarie 2014 8:34

liberalul socialist Bai Dumitrescule, ia spune-ne si npoua CARE ay fost guvernele de pe timpul MANDATELOR MAKAKULUI. In prmiul mandat, a fost guvernul liberal al lui Taricelu, "ajutat" in ultiumii doi ani de socialisti. A urmat guvernul Boc !, "ajutat" tot de socialisti aproape un an. A urmat Boc !!, "ajutat" de aliatii de azi ai socialistilor, minoritati, UNPR si UDMR. A stat nici doua luni MRU si de atunci, alti doi ani jumate, sunt socialistii aliati cu absolut toti adversarii de ieri si azi ai Makakului. Cube hotaraste economia unei tari, fratele meu mai... mic? Nu Guvernul? Nu Parlamentul, mai mult sau mai putin majoritar? Ce legi a facut Makakul? Ce bugete? Cum le-a implementat? Dar. mergind mai departe, cam ce "dezastru" a [rodus Makakul in cei noua ani? In afara ca sau taiat salariile putorilor de la Buget si pensiile nesimtite ale coloneilor lui Dogaru, ce anume s-a intimplat rau? Daca Boc/MRU au facut atit de rau, de ce NICIUNA din masurile lor dezastruoase nu a fost corectata de actuala Guvernare? Cite spitale s-au redeschis, domnule bou? S-a diminuat TVA? S-au facut mai multe autostrazi? O duceti mai bine, cretinule? Nu se mai fura in Romania? Nu se mai pleaca? Au crescut salariile medicilor si profesorilor? Alocatiile? S-au rezolvat privatizarile? Cu ce anume compari tu "dezastrul" makakului? Ca miine o sa spuneti ca si catastrofa numita Mitomanul a fost tot pe "timpul Makakului"!

13 ianuarie 2014 8:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.