Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O persoană şi-a pierdit viaţa, iar alte patru au fost rănite grav aseară în urma unui accident. Tragicul eveniment a avut loc în satul Bădoşi, din comuna Bratovoieşti.


Ion Negrilă, de 24 de ani, din comuna Rojişte, în timp ce conducea un autoturism Alfa Romeo înmatriculat în Austria, pe DN 55, în satul Bădoşi, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul ud şi în condiţii de ceaţă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a izbit de un stâlp din beton. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei.

Un mort şi patru răniţi

Florin Stănculescu, în vârstă de 18 ani, din comuna Rojişte, a decedat în urma accidentului, iar alte patru persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Craiova.„Oamenii legii i-au întocmit şoferului vinovat de producerea accidentului dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest moment au loc activităţi pentru prinderea şi tragerea la răspundere a conducătorului autoturismului implicat în accident ”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Integral pe Adevărul