Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Finanţelor Publice a fos atenţionat, miercuri, în şedinţa de Guvern, de către primul ministru Emil Boc, să respecte deficitul bugetar pe 2011 şi să nu depăşească 4,4 % din PIB, "oricât de mari ar fi nevoile unora sau altora", relatează Agerpres.

"Deficitul bugetar nu se negociază şi nu acceptăm sub nicio formă depăşirea plafonului de 4,4% agreat cu Parlamentul prin legea bugetului de stat, dar şi cu organismele internaţionale, pentru că este un semn de seriozitate şi credibilitate a statului român. Deci deficitul nu se negociază, oricât de mari ar fi nevoile unora sau altora", a declarat Emil Boc, în cadrul şedinţei de Guvern.

Premierul le-a cerut miniştrilor să dea prioritare proiectelor care se pot finaliza anul viitor şi să facă publică lista investiţilor prioritare încă de la începutul anului 2012.