Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Politicieni şi sportivi de renume au tăiat azi panglica celui mai mare parc de distracţii din Capitală. Se întinde pe trei hectare şi are de toate pentru toate vârstele. Nadia Comăneci, Gică Hagi, Ilie Năstase şi Elena Udrea au încercat o mare parte din ele şi s-au distrat ca nişte copii. Doar ministrul a întâmpinat câteva probleme.

După maşinuţele electrice, Nadia Comăneci şi Elena Udrea au vrut să admire Bucureştiul din pendulul rotitor. Ţinuta aleasă de ministru însă, i-a dat bătăi de cap atunci când a vrut să urce.

Dar Nadia Comăneci a dat de gustul adrenalinei din parcul de distracţii şi nu s-a lăsat până nu a testat cel mai spectaculos echipament: turnul forţei Z, care te urcă până la 53 de metri şi apoi brusc te coboară la nivelul solului.

Parcul de distracţie se întinde pe o suprafaţă de peste 3 hectare.


Comentarii

calistrat O poza de arhiva:O pseudo plimbare ,intr-o pseudo masina ,cu o pseudo ministra a turismului in ea.

13 iunie 2015 9:20

fpnhndczkjw 42PlIu kmryadvzncel, [url=http://tgvtqtbuephc.com/]tgvtqtbuephc[/url], [link=http://torozuvcwbul.com/]torozuvcwbul[/link], http://udsoenwwvteo.com/

13 iulie 2012 4:40

marinel DA ce cauta UDREA intre valorile Romaniei. Doamna Udrea MATA pe CENTURA ai treaba nu acolo la loc de cinste. Nu merge singura ia si MARINELU !

23 mai 2012 15:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.