Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mii de oameni au participat, duminică, în Paris, la un marş pentru "o revoluţie fiscală", organizat de o coaliţie de partide de stânga, informează Agerpres.

Frontul de Stânga, care include în principal Partidul Comunist şi Partidul Stângii, a anunţat că la eveniment au participat 100.000 de persoane, dar autorităţile nu au confirmat cifra protestatarilor.

În drumul către sediul Ministerului de Finanţe, protestatarii au fluturat steaguri în culorile Partidului Stângii, Partidului Comunist şi Frontului de Stânga. Ei au au manifestat în semn de protest faţă de politica de impozitare a guvernului socialist al preşedintelui François Hollande.

La data de 5 mai 2013 , o demonstraţie a Frontului de Stânga împotriva austerităţii a reunit 180.000 de persoane, potrivit copreşedintelui acestei formaţiuni, Jean-Luc Mélenchon, însă doar 30.000 de protestatari, potrivit prefecturii.

Integral pe România LiberăComentarii

Paul: Impozitele fiind BAZA statului social, se poate spune ca Stânga franceza a marsaluit pentru distrugerea statului parazitar-social. Pe undeva straniu, nu?

2 decembrie 2013 7:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.