Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Esca are mare grija de felul in care arata, mai ales acum, dupa ce a slabit opt kilograme. Vedeta recunoaste ca a inceput sa se gandeasca la operatiile estetice, insa doreste sa treaca de varsta de 40 de ani pentru a apela la injectii sau bisturiu.

Refractara in privinta schimbarilor, Andreea Esca este recunoscuta pentru tunsoarea care a consacrat-o si pentru faptul ca nu obisnuieste sa se penseze. Stirista in varsta de 39 de ani este una dintre putinele vedete neatinse, inca, de mana chirurgului estetician. "Presupun ca se vede ca n-am nicio operatie estetica. Nu am nimic impotriva lor, ba chiar m-am gandit sa imi fac, dar vreau sa mai aman momentul. Cu cat mai tarziu, cu atat mai bine", a declarat Esca pentru CANCAN. Vedeta se pregateste acum pentru sarbatori, urmand sa petreaca Craciunul la Sibiu, acolo unde vor veni si socrii si alte rude din Franta.

Integral pe Cancan