Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Emil Boc și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, doamna Anca Boagiu, vor lua parte mâine, 17 decembrie, la ora 10, în apropierea localității Giarmata, la momentul deschiderii circulației pe autostrada Timișoara- Arad.

Şantierul a fost deschis în iulie 2009. În primele luni s-a lucrat foarte puţin, constructorii invocând descărcările arheologice. În 2010, constructorii au început să se mişte mai bine şi, în vara lui 2010, proiectul era finalizat pe o treime. A venit apoi toamna lui 2010, constructorii au sistat lucrările pentru că nu mai fuseseră plătiţi, după care, la începutul lui 2011 au reluat lucrurl. Cu biciul ministerului Transporturilor asupra lor, au lucrat ca-n poveşti. La vitzeză maximă. Aprilie, mai, iulie, august – vizite de grads-a lucrat în forţă, astfel că în luna mai a acestui an, proiectul a ajuns într-uulş zero pe autostradă., ministrul Anca Boagiu inspectează şi ameninţă cu rezilierea muncitorii care nu se pun pe treabă. La începutul lunii august, când premierul Emil Boc şi ministrul Anca Boagiu au venit din nou pe autostradă, constructorii au anunţat că autostrada este gata în procent de 75 la sută şi că se va putea merge pe noua arteră în luna dece,mbrie. Premierul a anunţat că autostrada se deschide în 15 decembrie. Constructorii au tras tare. Autostrada vestului este gata în proporţie de 95%. Sîmbătă (n.r. mâine) se face deschiderea oficială a autostrăzii, în prezenţa premierului Emil Boc şi a ministrului Transporturilor, Anca Boagiu.

Integral pe DeBanat.roComentarii

Sofer Cred că ar trebui sa facem mai mult decât de...TĂIAT PANGLICI ...Nu știu la ce le folosesc câmpeiele ale de panglică....când autostrăzile sunt așa cum sunt....Poate folosesc doar...”băieților deștepți”

16 decembrie 2011 16:15

Pop de mers se poate merge, dar de circulat se circula? si...la ce au tras tare mucitorii? Multumim D.nei ministru, Anca Boagiu si Premierului Emil Boc, si Partidului pentru succesele realizate!! P.S cati Km are? 12?

16 decembrie 2011 13:51

Foarte bine! Poate-l calcă vreo mașină pe Boc și scăpăm de el. Dau de pe acum 30 lei ptr. coroana lui!

16 decembrie 2011 13:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.