Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că PDL va merge singur în alegerile europarlamentare şi că de săptămâna viitoare vrea ca democrat-liberalii să participe la emisiuni televizate şi în bătăliile publice din România pentru a câştiga următoarele alegeri.

"Vom merge singuri în alegerile europarlamentare şi vom fi al doilea partid din ţară. E fenomenal ce se întâmplă în alte ţări, dar alegerile sunt în România. De săptămâna viitoare îi vreau pe toţi pe televizor şi în bătăliile publice în România şi aşa vă garantez că vom câştiga", a spus Blaga, la o reuniune a PDL Sector 2.

El a mai spus că dacă cineva vrea să aibă alături PDL în bătăliile electorale, atunci "trebuie să-i placă «Verde înrourat», sigla şi portocaliul", potrivit Mediafax.

De asemenea Blaga le-a mai spus democrat-liberalilor din Sectorul 2 că PDL nu va ajunge la guvernare decât după alegeri.

"Acest partid nu va ajunge al guvernare decât după alegeri. Dacă alţii şi altele vă promit altceva, scăpaţi de mine!", a adăugat Vasile Blaga.

Organizaţia PDL Sector 2 s-a reunit joi pentru a o realege pe Anca Boagia în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Boagiu a precizat că organizaţia PDL Sector 2 a decis să susţină pe Cătălin Predoiu în campania internă a partidului pentru desmnarea drept candidat al PDL la prezidenţiale.

La reuniunea democrat-liberalilor din Sectorul 2 au mai fost prezenţi Cătălin Predoiu, Răzvan Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, Mircea Toader, Cristian Rădulescu.

Integral pe România LiberăComentarii

asa e cu 000.1% va vi al doile din coada .... primul din coada va fi PSD ,doua gramezi de gunoaie corupte si infecte

18 octombrie 2013 13:15

iulian Cu 100 sau 200 de voturi? Pentru ca in curand nimeni nu va mai merge sa puna stampila pe vreo lepra

18 octombrie 2013 8:04

val 1 Cred ca Bleaga are dreptate, PDL-eprele nu vor ajunge decit dupa cistigarea alegerilor. A omis sa spuna ca asta nu se va intimpla prea curind si au toate sansele sa dispara. Acuma trebuie sa apara comentariile pupincuristilor Bashisti (sau aia acuma sint in alta fractiune), de zici ca sint cei mai iubiti de popor. Sint mari scriitori, scriu si cu miinile si cu picioarele sa para mai multi, numai cu capul, nu.

17 octombrie 2013 23:35

FLOTA PDL-EPRELE VA FI AL DOILEA PARTID DIN TARA CARE DISPARE. PA SI PU LA REVEDERE.

17 octombrie 2013 23:04

Avram Iancu Hai sa moara ma-ta daca nu-i?O sa fie al doilea "partid"din tara care o sa dispara mai vamesule,dupa PNT-CD.Mai sti ceva de partidu asta?E acolo vi locu.O gasca imputita pusa pe capatuiala care ar fi vrut sa fie mafiota si care a mers pe didtemul "treaba noastra"-respectiv cosa nostra.Mai puleasca eu unu ma intreb ce ati fi crezut voi amaratilor ca o sa faceti din tara asta?Jeguri imputite care nu au nimic cu Romania si romanii.Neste jeguri.

17 octombrie 2013 21:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.