Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat sâmbătă că, probabil, partidele de dreapta îşi vor desemna un candidat comun la prezidenţiale după alegerile europarlamentare de anul viitor.

"Emil Boc a fost un foarte bun premier şi ar putea fi un bun preşedinte, dar acum partidul trebuie să se concentreze pe alegerile europarlamentare. Probabil dreapta îşi va desemna un candidat la prezidenţiale comun după europarlamentarele de anul viitor. Personal, cred că este prematur să se vorbească de un candidat comun pentru toate partidele de dreapta la prezidenţiale pentru că nu s-au aşezat suficient lucrurile. PMP este abia la început. Când spun dreapta, nu mă refer la PNL care prin colaborarea cu PSD, cu siguranţă, s-a plasat în zona de stânga şi prin politicile pe care le-a promovat", a declarat Marian Preda, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Întrebat dacă îl va susţine la prezidenţiale pe Emil Boc, el a răspuns că actualul primar al Clujului este un garant pentru faptul că România ar merge într-o direcţie corectă şi ar promova reforme care să îşi dovedească roadele în timp.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a participat la şedinţa Consiliului Naţional al PMP unde a transmis un mesaj de susţinere.

"Am transmis un mesaj de încredere pe care să îl transmită în teritoriu, pentru că PMP este singura alternativă credibilă de dreapta la guvernarea care afundă România într-un dezastru generalizat. Dorim să dovedim că PMP nu este doar proiectul lansat de preşedintele Traian Băsescu, nu este doar continuatorul reformei pe care preşedintele şi premierul Emil Boc au încercat să o implementeze în România, ci este şi un partid puternic format din structuri puternice", a susţinut Preda.


Comentarii

val2 Daca va fi nominalizat mai devreme toata stinga se va napusti asupra lui cu acuzati mai mult sau deloc reale pentru a-l compromite .In lipsa candidatului moara USL-ista il macina in continuare pe Basescu care de fapt e o tinta falsa A se vedea cit de jos a ajuns Antonescu care de vreo 2 ani este "candidatul"expus

6 octombrie 2013 16:48

Președintele FUNDULUI poPULAr se cufurește! 2 Dacă bivolul academicăcat Marian Preda, un fel de frate geamăn al lui Vasile Bleaga, adică un alt individ bolnav de foame cu hămeseală, plin de hălci și de fălci și de șorici, grohăie cum că Emil Boc piticu-n curul gol ce-și arăta cu generozitate bucile pe sticla teveului e atât de căcalificat și de cacacompetent, concluzia e că toată grohăiala godacului adult Preda e un fel de praf aruncat în ochii nebăsiștilor. Reforma fără formă și informă băsesciană pe care o s-o continue Boc e cea de la sala de gimnastică, unde piticul o să-și mai expună perechea dizgrațioasă de buci publicului prin bunăvoința nemernică și ea a unui paparazzi. Cică PMPPULELE e un partidoi putornic și format din structuri putornice, structuri care put a fecale. Relitatea e că în afară de lideri, partidoiul NU există decât teoretic, așa cum NU există nici partidoiul Forței Civicăcate al lui MRU UNguent, că ăla e de fapt un partid care există numai pe blog. Cât despre partidoiul gestului folcloric, sau gestul mișcăcării poPULAre ce să mai vorbim, e de fapt mișcarea politică pe care o face badea Scârțan când se șterge la găoz cu dosul dreptei în care ține un ciucalău de cucuruz. Mama voastră de nemernici!

6 octombrie 2013 3:05

Președintele FUNDULUI poPULAr se cufurește! 1 Câtă ipocrizie și nemernicie există în toată mascarada asta falsă susținută de un comunist notoriu pe nume Băsescu. Dacă la momentul Decembrie 89 și imediat după aceea, toți ticăloșii ceaușiști au alergat repede la Animalul nemernic Ion Ilici Iliescu pentru ca acesta să-i ocrotească sub aripa lui ticăloasă și ticăloșită, în Ianuarie 1990 fostele partide politice tradiționale românești au reușit după ce au fost bătute de scutierii securiști ai lui Iliescu să ajungă cu chiu cu vai în legislativul țării. Ulterior nemernicii comuniști au creat o tactică de diversiune pentru anihilarea acestor partide politice tradiționale românești de dreapta, anume au apărut 1001 de alte așa-zise partide de dreapta care cu timpul au reușit să orbească ochii și mințile puține ale electoratului majoritar care de prea multe ori a pus ștampula pe excremente ca Iliescu sau Băsescu.

6 octombrie 2013 3:05

JIJI ASTA ESTE SPECIFIC LUI BASESCU SI LINGAII LUI ,DE A-SI SCHIMBA CULOAREA CA SI CAMELEONUL. BASESCU SI PUPINCURISTII LUI AU IESIT DI N FSN SI AU FORMAT PD-UL APOI AU IESID DIN PD SI AU FORMAT RAHATUL PORTOCALIU PDL-EPRELE SI ACUM IARA ISI SCHIMBA CULOAREA SI S-AU PRINS IN MISCAREA PO ..PULA...RA ,DA DE II MAI PROSTESTE ODATA PE ROMANI. EI CRED CA ROMANII NU II RECUNOSC.EI ISI SCHIMBA CULOAREA DAR DE MIROSUL DE RAHAT PORTOCALIU NU SCAPA. CHIAR ASA PROSTI II CRED EI PE ROMANI?

5 octombrie 2013 18:59

val 1 Asta face parte din pagina de glume. Oare toti Preda de la PDL-eprosi sint timpiti? Vai de mama lor cu ce candidat se vor prezenta la alegei. Bocanaila dupa esecul guvernarilor repetate acuma a devenit o "speranta" a ramasitelor Javrei Ordinare.Astia daca fac laba cu drepta cred ca sint partid de drepta. Parca-i vad dupa alegerile europarlamentare schelalaind, cind vor vedea ce scor vor obtine cu toata disciplina lor de a se prezenta la vot toti cretinii care au mai ramas credinciosi Javrei Ordinare si a miscarilor lor prepulare

5 octombrie 2013 17:10

Uta Securist dupa securist ,numai din astea avem ,chiar toti am fost ciripitori sau suntem o natie blestemata.

5 octombrie 2013 16:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.