Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Întâlnirea dintre preşedintele Băsescu şi liderii USL a început, miercuri, la ora 14, reprezentanţii Opoziţiei intrând în Palatul Cotroceni pe o intrare unde presa nu are acces, iar ziariştii nu au fost primiţi nici pentru imagini la începutul discuţiei, aşa cum se obişnuia.

După întrevedere, preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat că decizia de a nu permite deloc accesul presei „aparţine gazdelor”.

Administraţia prezidenţială a dat publicităţii, marţi, un comunicat în care informa că preşedintele Traian Băsescu a luat notă de solicitarea USL de a participa separat la consultările de miercuri de la Cotroceni şi adresat o nouă invitaţie Uniunii, pentru ora 14.00, în condiţiile în care discuţiile cu reprezentanţii puterii încep de la ora 15.00.

Miercuri, accesul ziariştilor în Palatul Cotroceni pentru a relata de la aceste întâlniri a fost permis, însă doar în curtea interioară a palatului.

În jurul orei 14.15 aceştia au fost informaţi că întâlnirea şefului statului cu liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin a început, aceştia ajungând în palat pe o intrare la care presa nu are acces.
Integral pe Jurnalul Național