Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepremierul Liviu Dragnea va vota proiectul Roşia Montană, aşa cum a ajuns în Parlament, pentru că, susţine el, datele prezentate arată că mediul nu este pus în pericol şi că statul român câştigă mai mult decât compania investitoare. Mai mult, făcând o aluzie la premierul Victor Ponta, care a spus că, deşi ca prim-ministru este de acord, ca deputat va vota împotrivă, Liviu. Dragnea a spus că "el nu are o personalitate dublă".

"Eu nu am personalitate dublă, să votez diferit. Dacă pe datele actuale am avizat, pe datele actuale o să votez pentru în Parlament", a spus vicepremierul.

Întrebat dacă va vota "cu conştiinţa împăcată", Dragnea a explicat că, pe baza informaţiilor existente, nu există niciun fel de problemă.

"Dacă în urma audierilor, verificărilor, apar alte date, atunci vedem. Mă intersează dacă statul român câştigă mai mult decât până acum şi mai mult decât cel care investeşte şi am înţeles că aşa este. Din punct de vedere economic, cred ca exista un echilibru relativ corect. Trebuie să ne gândim serios la ce facem în această ţară, dacă vrem să fim o ţară dezvoltată care să stea pe propriile picioare sau vrem să facem din ea o grădină botanică. Putem avea dezvoltare cu protecţia mediului, cele două nu se exclud", a declarat vicepremierul, în cadrul comisiei speciale pentru proiectul privind exploatările de la Roşia Montană.

Integral pe Gândul