Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Maestrul Tudor Gheorghe porneşte în turneu cu un nou spectacol. "Pelerini în ţara nimănui" se vrea, după cum recunoaşte chiar artistul, un concert al speranţei, al iubirii şi al bunei dispoziţii pentru românii care s-au săturat să fie înconjuraţi numai de tristeţe, furie şi neajunsuri.

La Sinteza Zilei, marele artist a vorbit despre cântecele sale şi despre generaţia tânără, pe care vrea s-o atragă către poezie.
Tudor Gheorghe s-a gândit la tineri şi a ales versurile lui Mircea Micu şi Grigore Vieru în dorinţa de a pătrunde şi în sufletele celor care au uitat poezia.

Maestrul recunoaşte că, în mai toate spectacolele sale, cântecele vorbesc mai degrabă despre tristeţe. De aceea, spectacolul "Pelerini, în ţara nimănui" va cuprinde numai melodii de dragoste, melodii vesele, care să-i facă pe oameni să uite de necazuri timp de câteva ore.

Turneul va începe pe 17 octombrie, cu un spectacol la Sala Palatului şi apoi va trece prin zeci de oraşe ale ţării.