Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Managerul unuia dintre cele mai mari târguri de Crăciun din Berlin a oferit marţi în cotidianul Bild o recompensă de 1.000 de euro celor care îl vor identifica pe bărbatul ce a intoxicat zece persoane servindu-le şnaps contrafăcut.

"Acest bărbat în costum de Moş Crăciun a intoxicat o tânără în vârstă de 15 ani. Voi da banii imediat celui care îl va găsi", a declarat pentru popularul cotidian Charles Blume, în vârstă de 38 de ani, managerul celui mai mare târg de Crăciun din Berlin, în apropiere de Alexanderplatz, unde se găsesc spectacole şi standuri ce vând vin fiert.

"Avem 24 de persoane care se ocupă de securitate, paznicii sunt de asemenea la posturile lor iar poliţia este în alertă", a subliniat acesta.

Conform ziarului care citează surse din poliţie, bărbatul şi-ar fi schimbat modul de operare. Până în prezent, le propunea trecătorilor să ciocnească cu el pentru naşterea fiului său oferindu-le o pahar de şnaps care cauza convulsii şi pierderea cunoştinţei. Sâmbătă, însă, a turnat un lichid în vinul fiert al unei adolescente.
Integral pe Mediafax