Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, după şedinţa BPN de la Mamaia, că fostul lider liberal Călin Popescu-Tăriceanu a exprimat în reuniune ideea ca agenda PNL să fie cât mai bine conturată, fapt cu care toţi participanţii au fost de acord, neexistând un caracter polemic al discuţiilor, transmite Mediafax.

"Tot ce s-a discutat nu a avut un caracter polemic. Chiar ideea că ar exista oameni nemulţumiţi de modul de manifestare a identităţii partidului nu a avut un caracter polemic. Domnul Tăriceanu nu a exprimat decât preocuparea ca amprenta, agenda partidului să fie cât mai bine conturată. Toţi suntem de acord cu această discuţie", a spus Antonescu.

El a preciazat că pe această temă au fost schimbate idei şi s-a încercat punerea cap la cap a unor evaluări.

"Discuţia nu a fost în jurul a «ce» sau în jurul a «dacă», ci în jurul a «cum». Cu toţii, inclusiv domnul Tăriceanu, am schimbat idei, am încercat să punem cap la cap evaluări. Din dezbatere a reieşit decizia legată de ce se poate şi ce trebuie făcut acum", a spus Antonescu.

Integral pe România Liberă