Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii de investigaţii criminale cercetează trei bărbați din Arad, care sunt suspectați că au sustras bani din mai multe aparate de jocuri mecanice, amplasate într-un local din orașul Abrud, județul Alba.

Bărbații au vârste cuprinse între 24 de ani și 33 de ani, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în dimineața zilei de 9 octombrie, prin folosirea de chei potrivite, au deschis cinc aparate de jocuri mecanice. Toate erau amplasate într-un local public din Abrud.

Din interiorul acestora au sustras 6.400 de lei. Astăzi, doi dintre suspecţi și anume P.E.D. şi I.I.M au fost identificaţi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Arad şi au fost preluaţi de o escortă a Poliţiei din Abrud, pentru cercetări.

Cei doi sunt reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de mâine, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Al treilea suspect, D.G., este căutat în continuare.

Deocamdată patronul localului râmâne cu paguba, întrucât suma de 6.400 de lei nu a fost recuperată de la autorii furtului.

Integral pe Click!