Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele executiv al PNL, Puiu Haşotti a declarat, joi, la RFI că nu vede posibilă o înţelegere între PNL şi PDL cel puţin pentru patru-cinci ani, el precizând, ironic, că liberalii ar vrea o colaborare cu PDL, dar fără Blaga, Boc, Videanu sau Udrea.

Declaraţiile lui Puiu Haşotti vin ca o reacţie la diverse afirmaţii făcute de unii lideri PDL, între care Elena Udrea şi Emil Boc, notează RFI, precizând că fostul premier, de exemplu, spune că PNL, fără Crin Antonescu, poate fi "prins într-o formulă de dreapta".

"Aceste declaraţii mă amuză. O înţelegere între PNL şi PDL, plus aşchiile care au sărit din PDL, o colaborare eu nu o văd posibilă, cel puţin patru-cinci ani de aici încolo. După ce timp de şapte-opt ani ne-am aruncat de o parte şi de alta cele mai teribile acuze, nu cred că poate fi o colaborare. După ce s-a încercat disoluţia Partidului Naţional Liberal în 2006-2007 şi foarte mulţi foşti colegi ai noştri sunt acum la PDL, nu cred că mai poate fi vorba de o înţelegere", a declarat, în replică, Haşotti, pentru RFI.
Integral pe Mediafax