Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţia italiană a obţinut o nouă victorie împotriva Mafiei. Autorităţile italiene l-au arestat pe Michele Zagaria, unul dintre cei mai căutaţi lideri ai lumii mafiote din Peninsulă, relatează BBC News. Timp de 16 ani, Zagaria a fugit de poliţie, ascunzându-se într-un buncăr, în sudul Italiei.

Şef al clanului Casalesi, implicat în trafic de droguri şi acuzat de acte de corupţie în industria construcţiilor, Zagaria a fost condamnat de mai multe ori la închisoare pe viaţă , dar în lipsă, pentru că el se ascundea de poliţişti de la mijlocul anilor '90.

Anna Maria Cancellieri, ministrul de interne italian, a anunţat entuziast prinderea lui Zagaria, apreciind că este nu numai o lovitură dată Clanului Casalesi, ci una decisivă pentru întreaga organizaţie Camorra. În momentul în care a fost capturat de poliţişti, Michele Zagaria s-a declarat înfrânt: "Aţi câştigat! Statul a câştigat!".
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.