Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Esca se află la New York întrucât revista The One a fost invitată să participe la lansarea celebrului calendar Pirelli în ediţie limitată.
Prezentatoarea Pro TV se simte în elementul ei în oraşul cu clădiri înalte şi plin de taxiuri galbene şi spune că ar fi fericită dacă ar locui acolo.

"Iubesc New Yorkul mai ales cand se apropie Craciunul. Lume care alearga pe strazi, vitrine de poveste, sirene de politie, pompieri, miros de castane prajite si alune caramelizate, guri de canal din care ies aburi, taxiuri multe si galbene, insemnele showurilor in litere mari colorate, bradul din Rockefeler Center si melodiile de sarbatori cantate de Mariah Carey... Asa e New Yorkul. La UGG si Abercrombie sunt cozi infernale, iar ei, maestrii comertului, ne indulcesc in timp ce stam la rand, cu apa, turta dulce si baieti frumosi.

Oricat de mare ai fi, la New York te simti copil si astepti sa primesti un cadou. Sau te duci sa ti-l iei singur... Imi place nebunia orasului. Imi place ca femei cu rochii elegante si blanuri trec pe langa oameni in trening, limuzine negre pe langa biciclisti cu casti pe urechi, angajati cu nelipsita cafea in mana pe langa evreii ultraortodocsi... Si stiu sigur ca as fi fericita sa traiesc aici pentru ca nu m-ar intreba nimeni de ce nu port ciorapi iarna" a scris Andreea pe site-ul The One.

Integral pe Cancan