Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Căutătorul de comori californian Bill Warren (59 de ani), va încerca să depisteze, luna viitoare, rămăşiţele… oceanice ale lui Osama bin Laden, cu ajutorul unui submarin şi utilizând aparatură de detecţie sofisticată, de tipul celei care a ajutat la depistarea epavei vasului Titanic.

Ucis de trupele speciale ale Marinei americane pe 2 mai a.c., cadavrul şefului reţelei teroriste Al-Qaeda a fost aruncat în Oceanul Indian – Marea Arabiei (Nord – Vestul coastelor Indiei), de la bordul portavionului Carl Vinson. Cel puţin, aceasta este versiunea oficială.

Expediţia lui Bill Warren este finanţată cu 400.000 de dolari, de investitori americani şi scoţieni. Warren a declarat cotidianului The New York Post: „Facem asta pentru că suntem patrioţi americani, iar sentimentul nostru e că preşedintele Obama nu a reuşit să furnizeze dovada morţii lui Osama bin Laden. Am o iubită rusoaică şi ea îmi spune că, în comunitatea spionajului rusesc nu se crede că bin Laden este mort cu adevărat”.
Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.