Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul riscă să-şi piardă o parte din încrederea internă şi trebuie să aibă o politică în privinţa Justiţiei, a declarat, miercuri, fostul premier Adrian Năstase.

"Toate ţările din lume vin cu o politică în domeniul Justiţiei, la noi lucrul ăsta nu se mai întâmplă. La noi pare că există un fel de pilot automat. Deciziile importante, inclusiv la Înalta Curte, se iau in preajma unor vizite ale unor experţi MCV. Uitaţi-vă cum reacţionează unii şi alţii - şi judecători şi instanţe - dintr-o anumită teamă care mi se pare aberantă, faţă de anumite evaluări care pot să pornească din anumite interese de la Bruxelles. Eu nu am avut niciodată opoziţie faţă de Uniunea Europeană, şi cred că am demonstrat acest lucru, dar lipsa de forţă de vitalitate a noastră, acest mod de a accepta chestiuni care sunt ieşite din comun... Mă uitam inclusiv în legătură cu condamnarea lui Becali (...) s-a ajuns la o anumită ură in interior, mai ales la unii dintre analişti, dar cumva cu un anumit sprijin din partea a ceea ce deja înseamnă MCV - o formulă ciudată, fantomatică până la urmă. Problema de fond este lipsa de vigoare, de forţă în a afirma această atitudine", a declarat Năstase la Antena 3.
Integral pe Income Magazine