Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nokia pleacă. S-a scris și s-a vorbit atât de mult încât orice ar mai apărea cu privire la finlandezi ar fi enervant. Trebuie să învățăm din țeapa primită de statul român și apoi să trecem mai departe. Asta pentru că e falimentar să trăim în trecut, profitabil este numai optimismul! Iar câteva mici motive de entuziasm sunt.

Anunțul Guvernului cu privire la investitorii străini care abia așteaptă să vină la noi se dovedește a fi parțial adevărat. Multe companii aleg să se extindă în plină criză economică, iar România este o piață extrem de atractivă. Consumul este deocamdată la nivel de țară bananieră, iar forța de muncă a rămas ieftină și bine pregătită. Astfel, indiferent dacă este vorba de comerț, servicii sau producție, cu o investiție decentă și un plan de afaceri corect, oricine poate să reușească.


Primele vești bune vin de la ruși. Joi, la Palatul Victoria, premierul Emil Boc s-a întâlnit cu reprezentanții Naftna Industrija Srbije (NIS), companie subsidiară a Gazprom Neft, divizia petrolieră a gigantului rus Gazprom. Rușii își propun să investească în următorii ani mai multe sute de milioane de euro în România, lucru care va crea, după estimările lor, aproximativ 500 de locuri de muncă.
Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.