Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: "Rahova, Jilava, nimic?", iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: "Lasă!".

Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: "Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?".

El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns "Lasă!" şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

Rasmussen face, vineri, o vizită oficială la Bucureşti, unde se întâlneşte cu preşedintele Băsescu, premierul Ponta şi miniştrii Apărării şi Externelor.

El va primi, de asemenea, titul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti.


Comentarii

@val Cacaraii cu solda inteleg ca cioara, in gura. Orice alt om normal a inteles mistocareala presedintelui la adresa "presei" de doi rahati care sta agatata de portile penitenciarelor... Bai @val, uite, iti fac o, profetie: nu vei ajunge sa il vezi vreodata pe Base la Jilava! Poate daca vor intra de mina cu Plagiattore si cu Dormeo...

25 mai 2013 8:55

UNFORGIVEN ,,Rahova, Jilava, mimic ?`` Ba da, va asteptam Cu drag . PS: Lasa, lasa.........

24 mai 2013 18:34

P.N. @val - vad ca faci icter negru de cate ori citesti ceva despre Basescu. Multi prosti sunt pe lume si esti unul dintre ei.

24 mai 2013 17:49

val Javra Ordinara vad ca se intereseaza de Rahova, Jilava, etc. Poate simte el ceva, ca urmeaza sa mearga acolo. Ar trebui sa aloce ceva bani pt modernizare, sa aiba "confort" cind ajunge acolo, nu numai la vila din Dante

24 mai 2013 16:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.