Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul va majora cuantumul ajutoarelor sociale, începând cu 1 iulie, pentru a compensa creşterea preţurilor la energie, a anunţat premierul Victor Ponta. El a precizat că suma venitului minim garantat va creşte în medie cu 13%, în două tranşe, iar alocaţia de susţinere a familiei va fi majorată în medie cu 30%.

În luna februarie, Ministerul Muncii, Familiei a pus în dezbatere publică un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care propune reglementarea măsurilor speciale destinate beneficiarilor de ajutor social şi de alocaţie pentru susţinerea familiei pentru acoperirea cheltuielilor suplimentare determinate de eliminarea tarifului social la energie electrică şi creşterea preţului la energie electrică şi gaze naturale.

Integral în Gândul

Integral pe GândulComentarii

bg Ponta, cu 7.5 milioane lei , salariu minim pe economie este aproape imposibil de trait in Romania. Toate guvernele s-au dovedit incapabile de a construi, si nu au facut decit sa vinda , sa vinda tot ce am avut si mai avem. . Intrebare: Daca nu sinteti in stare , nu aveti nici o idee serioasa de redresare de ce nu lasati locul altora mai tineri? Ponta , ai marit taxele cu 16 % , la TVA nici nu te gindesti sa-l reduci, nu faci nici o miscare fara FMI si Bruxelles, ... Nu crezi ca este cazul sa parasiti scena pentru totdeauna?Eu cred ca niste derbedei de pe strada ar conduce mai bine decit politicienii di ultimii 23 ani.

10 mai 2013 13:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.