Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Apple dezvoltă un televizor revoluționar, iTV, care aude ce spui, cum reacționezi la ce e difuzat în acel moment la televizor, și, mai mult, vede gesturile pe care le faci și le decodifică,Televizorul va fi disponibil până la finele lui 2012 anunță publicația Daily Mail..
Speculațiile referitoare la devoltarea acestei tehnologii revoluționare s-au înmulțit după moartea fondatorului Apple, care spunea că "ar vrea să creeze un televizor integrat foarte ușor de folosit".


Televizorul va fi sincronizat cu toate device-urile pe care le ai și cu iCloud. Va avea cea mai simplă interfață pe care ți-o poți imagina. În sfârșit, am reușit, mai spunea el.
În luna octombrie, Biroul American de Patente și Mărci Înregistrate (US Patent and Trademark Office) a primit detalii referitoare la un decive Apple pentru "procesare video în timp real a gesturilor" (‘real-time video process control using gestures’).


Apple nu a comentat aceste informații, de teama competitorilor companiei pe această nișă, cum ar fi Samsurg, ca ar fi foarte interesați să afle și să rivalizeze planurile companiei americane.
Analistul american în tehnologie Peter Misek e de părere că Apple va produce, pentru început, 10 milioane de televizoare revoluționare.

Integral pe Money.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.