Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicii de la Spitalul Judeţean din Giurgiu care l-au tratat pe baschetbalistul Chauncey Hardy au fost puşi sub învinuire pentru ucidere din culpă.

"Procurori ai Parchetului de pe lângã Judecãtoria Giurgiu s-au sesizat din oficiu, în cursul zilei de 13 octombrie 2011, sub aspectul sãvârşirii infracţiunii de ucidere din culpã, de cãtre personalul medical implicat în serviciile de asistenţã medicalã în cazul sportivului H.C. de la CSS Giurgiu. Sesizarea din oficiu s-a întemeiat pe concluziile Raportului de control al Direcţiei de Sãnãtate Publicã Giurgiu, care relevã nerespectarea obligaþiilor de acordare a serviciilor de asistenţã medicalã şi a dispoziţiilor protocoalelor de transfer inter-clinic a pacientului, ce aparţin unitãţii de primiri urgenţe din Spitalul Judeţean de Urgenţã Giurgiu şi Serviciului Judeţean de Ambulanţã Giurgiu", a informat Biroul de presã al Ministerului Public, preluat de Mediafax.

Ştire în curs de actualizare.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.