Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Salariul Andreei Esca a devenit o adevărată legendă de-a lungul timpului și chiar au apărut bancuri pe acestă temă. Despre banii pe care vedeta îi primește de la PRO Tv, dar și despre primul ei iubit, Andreea a vorbit într-un interviu acordat evz.ro.

Andreea Esca își amintește de primul ei iubit și de povestea lor de dragoste cu drag. Prezentatoarea tv spune că a fost o poveste frumosă, iar acum, cel care a sărutat-o prima oară, este un om împlinit care lucrează în domeniul construcțiilor.

Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârşitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni basketbalişti şi pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar ca orice poveste din adolescenţă are un sfârşit şi fiecare a luat-o pe alt drum. (...)A făcut Facultatea de Construcţii şi construieşte lucruri frumoase în ţară. S-a căsătorit, are şi el doi copii. Este un om împlinit şi îmi pare foarte bine pentru el" a povestit Andreea Esca pentru evz.ro.


Salariul prezentatoarei Știrilor ProTv a fost întotdeauna o sursă de glume și chiar s-au inventat bancuri pe această temă. Mulți spun că Andreea Esca ar încasa lunar o avere, ea susține însă că este un venit decent.

"Pot să vă spun că am un salariu decent care este în concordanţă cu toate salariile din media româneşti", a explicat Andreea.

Întrebată dacă ar participa la "Dansez pentru tine", vedeta spune că este o perfecționistă și tocmai acesta este motivul pentru care nu va participa la acest concurs.

"Nu sunt de talia concursului. Mi-au propus să apar, dar "Dansez pentru tine" este cu totul altceva. Una este să-ţi placă să dansezi la o petrecere şi alta este să participi la acest concurs, care este foarte serios, foarte greu. Eu sunt o perfecţionistă şi, dacă nu mi-ar ieşi perfect, n-aş putea să fac niciodată ceva. Drept urmare nu mă bag", a mai spus Andreea Esca în interviul acordat evz.ro.

Integral pe Libertatea