Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ponta a declarat că i-a asigurat pe liderii europeni în vizitele pe care le-a efectuat până în prezent, şi că va transmite în continuare acest mesaj, că România nu se va mai confrunta cu o criză politică până la alegerile prezidenţiale, indiferent de conţinutul declaraţiilor preşedintelui.

"Peste tot pe unde merg, la Bruxelles, la Viena, la Paris, la Copenhaga, unde voi merge în continuare, am asigurat cu toată sinceritatea, şi o fac cu toată convingerea, faptul că România nu va mai avea niciun fel de criză politică până la alegerile prezidenţiale, când se va alege un alt preşedinte, şi că indiferent de ce spune preşedintele Băsescu - că de făcut, din fericire, nu poate să facă nimic - îl voi trata cu condescendenţă", a spus Ponta.Integral pe MediafaxComentarii

val Sint curios ce le-a promis Javra Ordinara Occidentalilor de-l tin in brate si acuma dupa ce au avut dovada clara ca a "fost votat" de 5,4 milioane de oameni si i-au cerut demisia 7,4 milioane. Ba mai mult la toate intilnirile UE, parca era ciumat nimeni nu statea de vorba cu el, macar sa-l intrebe cum a calatorit. Vad ca Ponta a fost obligat sa promita ca il lasa pe Bashinescu pina la sfirsitul mandatului, cu toate ca majoritatea populatiei doreste demiterea lui.

27 februarie 2013 0:41

ninel Ponta e un lingau si un ingrat. Dupa ce si-a vazut sacii in caruta a uitata de multe. Probabil, nevasta lui Oprea plange pe la finuta Daciana ca nu cumva "vicele "sa fie bagat la racoare de-ai lu' Dogaru. Victore, ne-am pacalit cu tine. Cred ca mori mai repede decat altii, basca, mai esti si oltean de-al meu! Te-am votat pentru degeraturile pe care le am din Piata Universitatii si tu ce ai facut, te dai cu coabitarea?

27 februarie 2013 0:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.