Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Desi are convingerea ca PDL nu va obtine mai multe mandate decat PSD, presedintele Traian Basescu a anuntat inca o data ca nu va ceda presiunilor venite din partea USL si va propune un premier mai pe gustul lui.

Consultarile vor fi organizate ca la carte, a dat asigurari seful statului, mentionand ca toata procedura se va desfasura in spiritul Constitutiei si a legii partidelor politice. In traducere libera: Basescu intentioneaza sa invite partidele separat la Cotroceni, spre disperarea uselistilor.

”Pentru ca am convingerea ca nu sunteti foarte la curent cu legea 14/2003, va promit o conferinta de presa in care sa analizam efectele nocive ale propagandei USL legate de cum cum vin ei cu tot USL-ul la Cotroceni, spun un nume si pleaca. Nu se va intampla asa ceva”, a afirmat seful statului, sfatuindu-i pe Crin Antonescu si Victor Ponta sa nu mai promita functii in stanga si-n dreapta.

”Cei doi lideri USL am vazut ca se grabesc sa imparta posturi. Sa nu vanda pielea ursului din padure. Macar sa nu ia banii inainte. Luati-o ca o gluma”, a conchis Basescu. Culmea, cei care i-au ridicat mingea la fileu presedintelui si i-au oferit sansa sa iasa la rampa au fost comunicatorii PSD care, din greseala, au transmis publicului larg niste note cu caracter intern. O fituica pe care a tot fluturat-o Basescu in timpul conferintei si pe care si-a construit intreg atacul de ieri.

Integral pe Naţional