Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta vrea să reducă prerogativele viitorului preşedinte
Premierul Victor Ponta a susţinut, în cadrul unei dezbateri difuzate de Realitatea TV, cã este la curent cu opţiunile preşedintelui Traian Băsescu în ce priveşte preluarea conducerii Guvernului, dar consideră cã nici Ioan Rus, Liviu Dragnea, Cãlin Popescu Tãriceanu şi nici George Maior, actual director SRI şi fost senator PSD, nu vor accepta o astfel de propunere.


În ce îl priveşte pe Maior, premierul crede că acesta ar refuza postul de prim-ministru, deoarece este “de o sută de ori mai deştept ca MRU”. De asemenea, Ponta a mai precizat că USL se aflã pe un trend ascendent în ceea ce priveşte opţiunea electoratului, pe fondul ieşirilor publice ale preşedintelui Traian Bãsescu care provoacã reacţia celor care se simt “umiliţi” de şeful statului, şi a precizat din nou cã USL îl va propune pe el, ca unic candidat, pentru postul de prim-ministru.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.