Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou cuplu a apărut în lumea mondenă din România. Sunt tineri, frumoşi şi au o carieră strălucită. Liviu Vârciu şi Andreea Mantea sunt împreună, iar acest lucru i-a făcut pe amaândoi extrem de fericiţi.

Liviu a pus ochii pe ea încă de la prima invitaţie în platoul CANCAN TV, dar nu şi-a imaginat că dorinţa va deveni realitate. La nici două săptămâni, au ajuns să fie împreună, iar acum deja şi-au făcut planuri pentru sărbători.

"De la cârnăciorii aştia. a început nenorocirea. Nu mai mănânc în viaţa mea că aduc ghinion. Aştia m-au dat în vileag. E prima dată când nu am văzut că sunt urmărit de paparazzi. Nu ai cum să fi urmărit de la intrarea la restaurant, până am ajuns acasă. Nu ai cum să nu îţi dai seama, dar uite că s-a întâmplat. Mi se pare foarte dubios şi aş vrea să îmi jure şi Andreea că nu ştia nimic despre această urmărire. Nu era frumos să pune-ţi mâna pe telefon şi să îmi spuneţi că sunt filmat de paparazzi? Aşa ştiam şi eu, poate o ciupeam, poate îi făceam mai multe. Oricum, Andreea e o femeie frumoasă. Chiar azi, un prieten de-al meu m-a rugat să nu mă mai întâlnesc cu fata asta, pentru că e îndrăgostit de ea. Mi-a zis să fiu cuminte, să nu îmi bat joc de ea.", a dezvălui Liviu Vârciu la CANCAN TV de la Kanal D.

Coprezentatoarea CANCAN TV a mărturisit că nu a ştiut nici ea de faptul că ea şi Liviu erau urmăriţi, dar nu a negat nicio clipă că a făcut o pasiune pentru Vârciu.

"Aveai ochi numai pentru mine. Eu am vorbit zilele astea cu Adi şi colegii mei de la CANCAN nu mi-au spus o clipă de lucrul ăsta. Noi ne-am văzut la un restaurant să vorbim şi de acolo a plecat pontul.", a explicat şi Andreea.

Să ajungi tu cu mine la aşternut şi apoi nu o să mai ceri nimic

4
5
În timpul emisiunii, cei doi "porumbei" au avut şi un dialog spumos privind iubirea şi locul unde vor petrece sărbătorile de iarnă.

Andreea: "Tu nu voiai să mă foloseşti de trăgeai să mă duci la tine acasă?"

Liviu: "Dacă mergeai la mine, acum nu mai eram la televizor."

Andreea: Nu aş putea fi împreună cu tine! Am şi eu anumite pretenţii de la bărbatul de lângă mine

Liviu: Vino cu mine în pat şi nu mai ceri nimic de la mine. Să te prind eu în aşternut şi să vezi atunci! Nu o să îţi mai trebuiască nimic. Nu vrei să găseşti drumul spre comoară.

Andreea: Numai asta ai în cap! Hai acasă, hai acasă!

Andreea: "Unde mă duci de sărbători?"

Liviu: "În familie, că aşa se stă de sărbători! La maică-ta, la taică-tu!"

Puteam să fim împreună chiar dinainte ca Liviu să se căsătorească cu Adelina

7
Andreea şi Liviu au recunoscut că sunt prieteni de foarte mult timp şi că ei doi ar fi putut să formeze un cuplu încă din 2002 când s-au cunoscut prima dată. Singurul lucru care i-a împiedicat a fost prietenia foarte mare dintre ei. "Noi ne ştim de foarte mult timp. Am fi putut fi împreună dinainte ca Liviu să se căsătorească cu Adelina şi chiar după ce au divorţat, dar eram prieteni foarte buni şi nu am vrut să stricăm acest lucru. Acum însă, se pare că e altceva", s-a destăinuit Andreea Mantea la CANCAN TV.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.