Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O pagină de Facebook creată pe numele lui Mihai Răzvan Ungureanu și care promite că va legaliza căsătoriile între persoanele de același sex a strâns azi, în numai câteva ore, mii de fani. Acesta a devenit cel mai fierbinte subiect de pe rețelele de socializare, scrie jurnalul.ro.

Pagina prezenta o poză cu MRU alături de mesajul ”Legalizarea căsătoriilor homosexuale va fi una dintre prioritățile mandatului meu” și simbolurile ARD și LGTB Accept (asociația pentru apărarea ”Este probabil ca educarea oamenilor în legătură cu orientarea sexuală să diminueze prejudecăţile împotriva persoanelor de orientare homosexuală. Informaţiile exacte despre homosexualitate sunt importante în special pentru tinerii care îşi descoperă propria identitate sexuală. Este fals să credem că accesul la astfel de informaţii ne-ar putea afecta orientarea sexuală”, este numai unul dintre mesajele postate.

MRU a negat că această pagină i-ar aparține, pe pagina sa de candidatură, acesta punând totul pe seama oponenților politici.

”Opoziția recurge la toate mijloacele, care mai de care mai murdare, pentru a ne ataca, și aici pe online. Pagina urmatoare a fost creată acum o oră și ne ia prin surprindere cu 2300 de like-uri din start. Miraculos :), dacă nu am știi cu toții cum se tranzactionează like-urile. În plus, pagina este o copie fidela a paginii oficiale MihaiRazvanUngureanu, dar ne mai surprinde tactica copy paste-ului”, scrie MRU.

”Mă ajutați să o dăm jos? Este nevoie de cât mai multe raportări la Facebook”.

Această solicitare a stârnit și mai multe controverse, comentatorii întrebându-l pe fostul premier de ce consideră o pagină pentru legalizarea căsătoriilor gay ca fiind un ”atac murdar”.

”Domnule Ungureanu, să înțeleg că sunteți împotriva căsătoriilor homosexuale? De ce asocierea dvs cu o astfel de inițiativă este un atac "murdar"? Poate cele 2300 de like-uri erau sincere... al meu ar fi fost”, a fost unul dintre comentarii.drepturilor).


Comentarii

liberarul socialist Pina una alta, vedem ca MRU nu a vindut niciun "mineral" - asta o fac "curatii" si "cinstitii" lui Xerox. Dimpreuna cu gazele, energia, prefecturi si primarii... Spaga - cam tot 7000 E - ia si prea-"cinstita" Alina, nevasta Cacaraului, d ela Paturiciu - dar si de la RMGC (stiti, aia cu aurul!). Pina sa "ajute cu ceva copii si batrinii" MRU, poate ar trebui sa ii "ajute" Guvernul lui Xerox, nu credeti? Ca e de SASE luni la putere si nu a facut nimic! Ba nici nu va mai face, ca pleaca "in campanie". Cine sunt adevaratii TRADATORI ai Romaniei vom vedea atunci cind vom avea toate "mineralele" date rusilor, dati afara din UE si NATO, cu romanii cersind la margine de drum o coaja de piine. Adica, in vreun an de zile.

8 noiembrie 2012 8:33

socialistu lefter Mariana, tu si ceilalti cacarai sunteti, evident, cretini. Nu cred ca il urasti pe MRU pentur ca ti-a facut personal ceva - ci, platita de Varan. Ca si Haznalele, de altfel. "Atacul" cu situl fictiv nu este nou - tot in campanie a mai aparut unul, al lui "Basescu". Vezi doamne, dupa at"atacul" cu unguentul (tot o facatura mizerabila care prinde la prosti), acum apare una cu homosexualii. Daca tace, e injrat de cei "90% de ortodocsi". Daca neaga, pierde pina si cei (putini) homosexuali care ar fi votat cu el pt ca sunt de dreapta... Win-Win situation, nu-i asa, haznalelor? Este evident ca va este frica de MRU, altfel nu ati lansa tot timpul atacuri jmpotriva lui. Bine ca Plagiatorul, Cacaraul si Varanul, cu toate gastile lor, sunt mai "cinstite". Las' ca va aduc ei tot ce meritati!

8 noiembrie 2012 8:25

XXL Acest MRU un hemoroid al politicii romanesti are prea multe pretentii dupa ce a cosumat unguentele natiunii!

8 noiembrie 2012 7:04

Mariana Vinzi mineralele Romaniei, iei spaga 7000 Euro/luna de la OMV si finantezi casatoriile intre homosexuali. Mai bine ai ajuta copii si batranii care nu au bani de medicamente , handicapatule. Au mai ramas sa te voteze homosexualii si mormonii ca romanii au vazut ca esti un tradator si o javra ordinara gata sa vinzi tara pentru un fotoliu, nemernicule. Du-te la licuriciul tau din deal si fa-i ce facea el lui Bush jr. ca poate la asta te pricepi mai bine decat la politica pe care o invarti precum porcul dovleacul.

7 noiembrie 2012 23:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.