Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a susţinut, în această seară, la B1 Tv că atât timp cât va conduce partidul cei care au ales să plece la alte partide nu vor mai fi primiţi înapoi. Acesta se referea la parlamentarii care au plecat din PDL pentru că nu au mai fost puşi pe liste. Totodată, Vasile Blaga a subliniat cu mândrie că niciun primar nu a părăsit PDL.

,, Cât sunt eu preşedinte cei care au plecat de lângă noi nu mai au loc în partid.(...) Nu au plecat primari. Sunt 800. (...) Adevărata adeziune la valorile dreptei o vom vedea după alegeri,, a spus Vasile Blaga la emisiunea ,,Ultimul cuvânt,, difuzată de B1 Tv.Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

fefeleaga pdl-ul pierde pentru ca nu e in stare sa-si schimbe imaginea. cu blaga si vechea gasca nu mai conving pe nimeni.

6 noiembrie 2012 15:26

unu eu cred ca multi nu stiu cine este la guvernare si au trecut deja 6 luni de conducere fabuloasa in care am dat numai de lapte si miere.

6 noiembrie 2012 10:21

neutr onu vin ai nostri,pleaca ai vostri, noi ramanem tot ca...alegatorii!!!!!!

6 noiembrie 2012 9:38

mircea PeDeLeprele cu sumane portocalii stau si asteapta semnalul de lupta sa lichideze romanii neascultatori si nesupusi Capitanului Tiran Basecurist,care nu mai are deviza ,,sa traiti bine" acum au lozinca ,,sa muriti e mai bine"

6 noiembrie 2012 7:45

cornel PDL-ul v-a pierde ceva voturi la alegeri(nu mai au "locomotiva") dar au sansa sa faca curatenie si sa recladeasca o dreapta credibila pina la noile alegeri anticipate

6 noiembrie 2012 5:56

val Eu nu cred ca vor incerca sa vina inapoi la PDL-epre cei plecati (traseistii), dar sint convins ca daca ar revenii, iar prelua cu mult drag si ar face o propaganda desantata in acest scop.

6 noiembrie 2012 0:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.