Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parcul Bois de Boulogne din Paris a devenit teatrul unor tensiuni puternice între prostituatele "mai vechi" şi cele venite din Bulgaria şi România, acuzate că practică preţuri mai mici şi sunt protejate de reţele foarte bine organizate, relatează Le Parisien, în ediţia electronică.

"Criza economică nu a ocolit nici Bois de Boulogne", scrie ironic cotidianul francez, adăugând că parcul a devenit în ultimele luni locul de muncă pentru numeroase prostituate din România şi Bulgaria, mai tinere şi care practică preţuri mai mici decât cele "mai vechi", fiind sprijinite de reţele deosebit de bine organizate.

"Româncele şi bulgăroaicele nu respectă codurile", acuză o prostituată în vârstă de aproximativ 50 de ani. "Este din ce în ce mai greu să munceşti! Clienţii negociază, refuză să plătească preţul cerut, iar fetele din Est contribuie la asta cerând cu 20 sau 30 de euro mai puţin decât noi", a continuă ea.
Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.